Ook al test ik nu al een tijdje sextoys nog steeds is er die spanning vanaf het moment dat de track and trace code in mijn mailbox binnenkomt. Zo ook nu weer. Vol ongeduld trek ik een dag na het mailtje het discreet verpakte pakketje open. Er komt een glimlach op mijn gezicht als ik zie wat erin zit. Dit is geweldig. Zelfs zonder test weet ik al dat dit genieten wordt.

De Aüra wand travel massager:

In de verpakking zit een venster waardoor het seksspeeltje gelijk zichtbaar is. Het is het kleine neefje van de wand massager en die mocht ik ook al eens testen. Volgens de informatie op de verpakking is  de Aüra wand travel massager waterdicht, zitten 10 vibratiestanden op en werkt deze wand op batterijen. Omdat de Aüra wand travel massager kleiner is is hij ideaal om mee te nemen op reis of naar je werk.

Wand vibrator travel size

Uiterlijk en beleving:

Gelijk bij het uitpakken valt op dat de Aüra wand travel massager licht is en prettig in de hand ligt en vooral een handzaam formaat heeft. Het materiaal voelt prettig en stevig aan. De kop van de massager buigt door wanneer je er druk op geeft. Er zit slechts een makkelijk te bedienen knop op om de Aüra wand travel massager te bedienen.

Er zitten 10 standen op de Aüra wand travel massager waar ik heel benieuwd naar ben.

Aan de slag:

Omdat er geen batterijen bij geleverd worden moet ik eerst op zoek naar die dingen. Wanneer de batterijen in de Aüra wand travel massager zitten probeer ik alle 10 de standen zoals bij elke test eerst in mijn hand.

De trillingen voelen veelbelovend aan en alle programma’s verschillen echt van elkaar. De bediening van de knop is simpel en goed te bedienen.

Het moment van de echte test is daar dus een beetje glijmiddel op de Aüra wand travel massager en binnen no time lig ik te genieten. Ik doorloop alle programma’s en al snel heb ik mijn favoriete vibratiestand gevonden. Omdat de Aüra wand travel massager waterdicht is test ik de massager ook onder de douche. Ook deze test door staat het speeltje met vlag en wimpel.

Diverse programma’s:

Ik doorloop alle vibratiestanden van de Aüra wand travel massager en geniet van ze allemaal maar mijn favoriet is stand 8. Ik geef toe het is even schrikken als je die vibratiestand vind. Het lijkt namelijk alsof de batterij leeg is. Niets is minder waar en net als je denkt dat de stand het zelfde is als stand 2 of 3 is zakt de vibratie weg en komt dan in volle sterkte terug. Deze stand laat mij meerdere keren heerlijk klaar komen.

Schoonmaken is een makkie omdat de Aüra wand travel massager waterdicht is. Een beetje toycleaner of water en pH neutrale zeep werken prima.

Conclusie:

Net zo goed als je geen appels met peren kunt vergelijken is het vergelijk tussen een wand vibrator met snoer of een wand vibrator op batterijen geen goed vergelijk. Toch wil ik een poging wagen.

Daar waar de wand massager met snoer altijd in de buurt van een stopcontact moet worden gebruikt of er een verlengsnoer bij moet komen is de wand op batterijen overal te gebruiken. Het formaat is ook een groot verschil. Misschien ligt het aan mij maar zo een klein lief zoemend en heerlijk masserend seksspeeltje heeft zeker mijn voorkeur

Dus als ik zou moeten kiezen zou ik beslist voor de Aüra wand travel massager kiezen. Het formaat komt minder bedreigend over, hij is waterdicht en kan in elk land gebruikt worden zonder reisstekker! Zorg wel dat je batterijen bij de hand hebt. Het zou erg jammer zijn als je zonder komt te zitten.