Ook dit keer weer een discreet verpakt speeltje wat de postbode bij me aan de deur brengt. Benieuwd wat er inzit trek ik snel het pakje open.

5 Functie Paars Vibrerende genotsballetjes

Uit het pakketje komt een plastic zakje met daar in de Vibrerende genotsballetjes. Je ziet gelijk wat je krijgt, een gebruiksaanwijzing zit er niet bij maar dat is ook niet nodig. Er zit geen opbergzakje of iets dergelijks bij.

Uiterlijk en beleving

Zo in het plastic zakje ziet het er een beetje fragiel uit dus snel open maken en de sextoy in mijn hand voelen. Het materiaal voelt glad en zacht aan. Doordat de Vibrerende genotsballetjes licht van gewicht zijn zal het dragen vermoedelijk makkelijk en prettig zijn. Het snoer tussen de Vibrerende genotsballetjes en de afstandsbediening is in verhouding qua gewicht wat ook het draag- en gebruiks- genot zal verhogen. De afstandsbediening is simpel en ligt goed in de hand. De twee knoppen zijn makkelijk in te drukken.

vibrerende vaginaballen

Er is een aan/uit knop en een knop om de 5 verschillende vibraties in te stellen. Doormiddel van lampjes kun je zien welke vibratiestand je hebt gekozen. Zoals eerder gezegd is er geen gebruiksaanwijzing aanwezig of nodig dus nadat ik de batterijen er in heb gedaan kan ik aan de slag.

Aan de slag

Ook dit keer voel ik eerst de vibratieprogramma’s eerst in mijn hand. De eerste drie programma’s zijn gelijk al loopt de hevigheid van de vibratie per stand op. De laatste twee programma’s zijn verrassend aangenaam. Het geluid van de vibratie is nauwelijks waarneembaar.

Na het aanbrengen van wat glijmiddel breng ik de balletjes in en na het aanzetten voel ik onmiddellijk een heerlijke vibratie. Ik doorloop alle programma’s en vind ze allemaal even prettig. Wanneer ik per ongeluk op de uit knop duw en daarna gelijk weer op de aan knop duw blijkt dat de Vibrerende genotsballetjes het laatst gebruikte programma onthoudt.

Conclusie

Ondanks dat de Vibrerende genotsballetjes er misschien heel simpel uitzien is het een sextoy die niet in je verzameling mag ontbreken. Enerzijds omdat het goed is om je bekenbodem ermee te trainen op een heerlijke manier en anderzijds om het genot dat de Vibrerende genotsballetjes geeft. De sextoy is te gebruiken onderweg omdat het stil is, alleen en als stel om elkaar extra te laten genieten. Schoonmaken is door het gladde materiaal makkelijk te doen met toycleaner of water en pH-neutrale zeep.