Ik dacht toch al aardig wat soorten sextoys te kennen, maar de toy die ik deze week heb ontvangen heb ik nog niet eerder gezien. De verpakking van de toy maakt me in ieder geval nieuwsgierig genoeg!

Brilliant touch vibrator

Verpakking

Met grote letters staat op de doos geschreven: ‘Vagina Kiss’, een duidelijke afbeelding van het product staat er vlak onder en daarachter een vrouw die de Vagina Kiss gebruikt. Er staat ook bij dat hij zuigt & vibreert. Het lijkt wel een tong die kan vibreren en vacuüm gezogen kan worden. Ik heb echt geen idee wat ik kan verwachten, maar ik ben hier wel echt benieuwd naar!

Vagina Kiss

Wanneer ik de sextoy uit de verpakking haal, voel ik meteen dat de ‘mond en tong’ van fijn materiaal gemaakt zijn. Het is gemaakt van siliconen en daardoor flexibel. Ik vraag me wel af of de tong flexibel genoeg is, ik ga er vanuit dat het een echte tong moet nabootsen. En ik weet niet waarom ik dit deed, maar ik rook er ook aan haha. En het gekke is dat het lijkt alsof er echt een geur aanzit (het is niet die typische plastic/siliconen geur)

Met de afstandsbediening kun je de tong laten vibreren en met de pomp kun je je vagina/clitoris vacuüm zuigen. De batterijen voor de afstandsbediening zijn niet inbegrepen, dus voor ik de Vagina Kiss kan gaan testen ga ik eerst op zoek naar een paar batterijen. Als ik eenmaal de batterijen geïnstalleerd heb, zet ik de afstandsbediening aan. Deze is erg makkelijk te gebruiken door aan een tandwieltje te draaien. Hoe verder je doordraait, hoe harder de tong gaat vibreren. Maar dat is ook het enige wat gebeurt, ik dacht dat de tong misschien nog wel op en neer zou gaan bewegen, maar dat is helaas niet het geval. Toch ben ik benieuwd naar hoe deze sextoy me gaat plezieren.

Wat ik wel leuk vind is dat je de mond/tong ergens aan vacuüm kunt laten zuigen, zo kan het seksspeeltje aan de grond vastgemaakt worden of bijvoorbeeld aan de muur. Je hoeft de toy dan niet meer zelf vast te houden, dit maakt dat je beide handen vrij hebt. Nu heb ik dus één hand om het pompje te bedienen en één hand om de afstandsbediening harder en zachter te zetten.

Brilliant touch vibrator

De test

Ik ‘plak’ de toy vast aan het opstapje van mijn douche en ga er op zitten. Als de Vagina Kiss eenmaal ergens aan vastgeplakt zit, zit hij ook meteen erg goed vast. Het kost me toch best wel wat kracht en moeite om hem later nog te verplaatsen. Ik zorg dat de mond goed om mijn vagina sluit en de tong ter hoogte van mijn clit zit. Wanneer ik op het pompje druk merk ik inderdaad dat mijn vagina wat vacuüm gezogen wordt. Dit voelt lekker, alleen komt er ook meteen weer lucht bij. De pomp is dus meer bedoeld om wat te teasen dan dat hij daadwerkelijk vacuüm blijft.

Ook de vibratie valt me een beetje tegen. Ze hebben de Vagina Kiss wel power gegeven, want de vibratie is er wel. Alleen doordat het materiaal van de tong redelijk stug/dik is, komt de vibratie niet helemaal goed tot z’n recht. Daarbij vind ik het nog steeds jammer dat ze er niet voor hebben gekozen om de tong te laten bewegen.

Conclusie

Mijn conclusie over de Vagina Kiss is eigenlijk al best duidelijk. Het had een hele leuke toy kunnen zijn als er wat meer over was nagedacht. Het idee had ik nog nooit ergens gezien of gehoord, maar een andere materiaal keuze en meer power was misschien beter geweest.