Eigenlijk 2 gadgets in 1...nice. Dat belooft wat met deze vibrerende tepelklemmen.

Een klein doosje met waarschijnlijk aanzienlijk groot plezier ligt voor me.

Daar zijn ze dan, 2, mooi vormgegeven zwarte seksspeeltjes in een doosje: vibrerende tepelklemmen. Voorzichtig haal ik ze uit de verpakking, hop, de bijgeleverde kleine ronde batterijen vallen op m'n schoot.

mini vibrator review

Uiterlijk

Ze zien er prettig uit mede door een schattig hartje wat eraan bungelt. Het is geen hogere wiskunde om te bedenken hoe of wat. Het klem gedeelte van deze tepelklem is makkelijk te bedienen; knijper principe. Maar dan wel met een lief stukje rubber erop.

Ik test even, met soorten en maten tepels alvast in gedachten. Gelukkig: verstelbaar ;-). Ook weer makkelijk. Even draaien aan het mini schroefje ( hoe strak wil jij /zij ze) en klaar. De batterijen kunnen er gelijk in, dicht draaien en ready.

Aan de slag

Passen ze..? Ja ja.. het uitproberen van de tepelklemmen is al sfeer verhogend. Nog niet op "on"..ha, alles op z'n tijd hè.

Er 1 stand, aan of uit door middel van draaien aan het onderste deel. Kleine tip, mocht je meiske al heftig in den olie liggen: gladde handen maken het draaien van aan naar uit iets moeilijker, dus handdoek erbij dames.

Na de sensatie van geklemde tepels dan het moment suprême.. Yes, het gewenste effect.. een tinteling die door je lichaam z'n weg vindt. Deze vibrerende tepelklemmen doen hun job, zachtjes en zoemend. Dus handen en zo vrij om op nog meer plekken voor tintelingen te zorgen ;-) Het geluid is netjes, iets harder als de hartjes tegen de tepelklem aankomen, maar hallo, beetje inventief zijn met standjes lost dat zo op. Het is in ieder geval niet zodanig dat je meubilair ook gaat trillen. Strakker aandraaien als dat nodig is easy, kan zonder ze eraf halen.

Bij het eraf halen van de tepelklemmen wel even beseffen dat je dat zachtjes moet doen, kusje erop.

Conclusie

Deze vibrerende tepelklemmen zijn spannende seksspeeltjes. Met een beetje fantasie ook nog eens multifunctioneel. De volgorde van eerst klemmen of eerst aan zetten en langzaam de weg naar haar tepels zoeken is aan jou.

Makkelijk schoon te houden met toyreiniger. Batterijen eruit halen zodat ze op peil blijven voor de volgende gelegenheid. Zonder zitten tijdens is zonde en vergeeft ze je nooit :-)

Veel plezier,
Lex