Dit keer test ik niet echt iets maar toch probeer ik iets uit.

De postbode komt aanlopen met een wel heel groot pakket. Het is het begin van de maand en dan ontvang ik meestal een sextoy om te testen. Ik schrik dus toch wel even en terwijl ik me probeer voor te stellen wat er in het pakketje kan zitten doe ik de deur open. Nog half in gedachte neem ik de doos, die opvallend licht aan voelt en kijk naar de afzender. Doordat ik het adres inmiddels uit mijn hoofd ken weet ik dat dit van speeltjesland komt. Ik scheur de doos open en kijk naar…

SecretSafe review

Bekend probleem:

Het is een bekend probleem voor mensen met kinderen denk ik. Je hebt sextoys en die wil je graag op je slaapkamer bewaren zodat je ze snel voor handen hebt wanneer de behoefte er is. Tot voor kort kon ik mijn speeltjes wel kwijt in een schoenendoos of beter een laarzendoos. Lekker groot en onopvallend maar niet stevig en niet afsluitbaar. Om een stevige afsluitbare opbergplek te zoeken stelde ik de vraag aan speeltjesland of ze zoiets in het assortiment hebben. Ja dus.

SecretSafe review

Ideaal:

Dus ik ben nu de trotse eigenaar van een stevig en mooi uitziende koffer om mijn seksspeeltjes op te bergen. En de koffer kan ook nog eens op slot. Er worden twee sleuteltjes bijgeleverd. De koffer is van aluminium, heeft een zwart hardkunststof handvat en is op de hoeken met plastic zwarte stootranden beschermd. Aan beide zijden van het handvat zit een slotje wat er stevig uit ziet. Als je de koffers ziet kun je aan de buitenkant onmogelijk raden wat erin zit. Heel discreet en netjes. Hoewel ik niet had verwacht dat er voldoende speeltjes in zouden passen bleek ik na het inruimen nog plek te hebben voor nog wel wat speeltjes.

Geen vakverdeling:

Er zit geen vakverdeling in de koffer wat maakt dat alles wat binnen de maten van de koffer past op elke gewenste plek kan liggen. Nog een voordeel van “alles ligt door elkaar” is dat je op je zoektocht naar die ene vibrator wellicht een speeltje tegen komt waar je bijna niet meer wist dat je het had en dus nog meer (onverwacht) genot. De binnenkant is netjes afgewerkt met een laagje stof die je speeltjes beschermd tegen stoten.

SecretSafe review

Conclusie:

Heb je nieuwsgierige huisgenoten of wil je gewoonweg niet dat iemand aan jouw sextoys komt dan is dit de uitkomst. De koffer is er in drie verschillende maten makkelijk onder het bed te schuiven of in de kast te zetten en kan op slot.

De kleinste koffer is: 33X21x9 aan de buitenkant en 31,5x19.5x7,5 aan de binnenkant

De middelste koffer is: 38x26x12 aan de buitenkant en 36,5x24,6x10,5 aan de binnenkant

De grootste koffer is: 46x33x16 aan de buitenkant en 44,5x31,5x14,5 aan de binnenkant

De koffer deukt niet in en ziet er discreet uit. Zeker een dikke vette aanrader.