Totaal onverwacht wordt er aangebeld. Ik sta op het punt om te vertrekken naar mijn werk, maar open nog snel even de deur om een pakketje aan te nemen. De, nog ongeopende doos, staart me aan en ik besluit om hem toch nog snel te openen voordat ik vertrek. Ik weet gewoon van mezelf dat ik anders de rest van de dag baal dat ik niet weet wat er in het pakketje zit. En het voelt toch iedere keer weer als Kerstmis, het kleine kind komt in me naar boven en fanatiek scheur ik de doos open. Wat voor een sextoy zou het dit keer zijn?!

glazen dildo

Al snel komt er een glazen massager tevoorschijn in een chique verpakking. De sextoy is verpakt in een zwart/witte doos met een magnetische kaft. Op de achterkant van de verpakking staat geschreven: ‘Elegant, luxe en handgemaakt met oog voor detail. Deze luxe lijn van glazen massagers zullen je ademloos maken. Elke handgemaakte Icicle massager is uniek en gemaakt om hard te spelen! Daarnaast gaan ze levenslang mee. Houd de toy onder warm water of plaats hem in de magnetron om de boel op te warmen. Houd hem onder koud water of leg hem in de vriezer voor een koude sensatie!’

Ik weet niet hoe het met jullie zit? Maar deze glazen dildo maakt mij in ieder geval super nieuwsgierig! Voor ik vertrek haal ik de toy nog snel uit de verpakking en leg hem in de vriezer. Ik kan niet wachten om hem uit te testen zodra ik thuis kom haha.

glazen dildo

Koud getest

Wanneer ik de dildo uit de vriezer haal, bedenk ik me dat hij er wel erg lang in heeft gelegen. Het is nu één groot bevroren blok geworden. Nadat hij wat ontdooit is, besluit ik om hem eens goed uit te gaan testen! De, nog altijd, superkoude glazen massager maakt me eigenlijk best opgewonden. Het inbrengen gaat erg soepel en het koude gevoel voelt echt ongelofelijk goed. De bewegingen voelen ook veel intenser. Ik besluit nog een kleine clitoris vibrator er bij te gebruiken voor wat extra plezier en al gauw volgt er een heerlijk orgasme.

Warm getest

Dit keer ga ik de massager samen met mijn partner gebruiken. We besluiten om hem even onder het warme water te houden voordat we er mee aan de slag gaan. Het idee dat ik niet weet hoe warm de massager is en dat mijn partner me er mee gaat verwennen, maakt me ongelofelijk opgewonden. Mijn partner merkt dit aan me en begint me te strelen en te teasen, waarna hij langzaam de warme massager bij me naar binnen brengt. De massager voelt lekker warm aan, maar gelukkig niet te warm. Ik zou hem ook niet snel in de magnetron leggen, ik denk dat het dan wel erg warm wordt voor de vagina. Maar wat extra opwarmen maakt het genot wel extra lekker! Ook met de warme variant duurt het niet lang voordat ik mijn hoogtepunt heb bereikt.

glazen dildo

Conclusie

Een leuke sextoy waar je veel verschillende dingen mee kunt doen. Je kunt hem gewoon zo gebruiken, maar wat extra opwarmen of afkoelen maakt het spel zeker zo leuk! Daarnaast is hij ook erg makkelijk in zowel gebruik als onderhoud. Even afspoelen onder de kraan en wat desinfecteren en hij is weer klaar voor de volgende ronde.