Wat voor feest mag ik nu weer testen.. Aha, daar is die dan; een dubbele strapon. De vrouw op de verpakking loert streng naar me, met het seksspeeltje aan. Ik zoek naar het "dubbele" gedeelte, maar ik begrijp dat ik dat niet kan zien op dat plaatje :-D.

De dubbele strap-on zwart:

Als je een sextoy koopt met dubbel plezier is het vaak ook dubbel ingewikkeld. Maar, deze is eigenlijk vrij overzichtelijk. Sympathiek dat alle riempjes alvast aan elkaar zitten.

Ik inspecteer. Twee dildo's. (Noem ze ff A en B)
A voor in de dame(s) die graag ontvangen en B voor in de dame die met plezier gaat zweten.
Dildo A: 15cm, redelijk buigzaam, zwart, zacht, niet zo enorm groot dat de lady denkt OMG, maar goed vertegenwoordigd.
Dildo B: 8,5cm, dus stuk kleiner, maar redt je G-spot zeker wel, wat dikker, zwart
Beiden zijn van silicone.
De straps van kunstleer zijn aanpasbaar aan je zinderende lijf. Moet ook wel, want een strak plan moet strak zitten, nietwaar.
Van 80cm tot 109cm (relax, is omvang, niet de dildo) is geen probleem.

Dubbele strapon zwart

Tijdens:

Niet vergeten glijmiddel, sowieso altijd lekker, maar hierbij helemaal.
Het aandoen: Of je verrast haar, door te roepen "niet kijken" en dan om te draaien en tadaaaa..., blinddoek haar, zodat jij ff kan aansnoeren of oefen van tevoren (ivm met je smooth reputatie)
Het is vrij makkelijk. Instappen, strak! aansnoeren, klaar. De strap blijft verrassend goed op z'n plek.  Zelfs bij alle kamasutra standjes die jij uit je hoofd heb geleerd. Je handen heb je dus echt vrij... en daar gaat het om.
De strap aan de achterkant kan je een beetje gaan voelen maar dat is dan waarschijnlijk je eigen schuld.. (rustaaggh ;-))
Om dildo B te ervaren is variatie in beweging een must. Dildo A doet absoluut waar die voor gemaakt is.

Challenge:

Als no limits bij jullie in de lucht hangt, is dildo A een mooie maat om ook anaal de sterren te laten fonkelen. (ff condoom er omheen als je tijdens wil wisselen van....ehh goal)

Conclusie:

De dubbele strapon zwart is een stoer en sexy seksspeeltje. Makkelijk mee te nemen, kan een stootje hebben, en easy te cleanen.  
Is sex voor jullie een avontuur, dan past dit erbij.

No guts no glory

Lex