Deze week is het een set buttplug’s van het merk Humper die ik uit mag gaan testen. In deze doos zitten niet één, maar zelfs 3 buttplug’s. Een doos vol plezier dus!

Buttplug set

De verpakking

De toys zitten verpakt in een klein rood met zwart doosje. Op de voorkant van de verpakking staan alle 3 de buttplug’s afgebeeld. Het leuke is dus dat je meteen kunt zien dat het 3 totaal verschillende modellen zijn. Op de achterkant staan ze nog een keer met de namen erbij:

- Star Butt (14 cm)
- Pacifier (8.9 cm)
- Sturdy Dong (14 cm)

Wanneer ik de verpakking openmaak, komt er meteen een setje batterijen uitgerold. Hiervan krijg ik een lach op mijn gezicht, want dit betekent dat er ook ergens nog een trilstand op zit. Ik ben benieuwd bij welke toy deze batterijen horen.

Star Butt

Deze buttplug loopt wijd uit naar de onderkant. Hij is dus gemakkelijk in te brengen door de smalle top, maar geeft toch genoeg stimulatie doordat hij dikker is aan de onderkant. In het midden is het materiaal licht geribbeld. Ik dacht dat je hier vrij weinig van zou voelen, maar tijdens het inbrengen voel je de ribbels toch best goed. Het geeft extra stimulans en maakt me opgewonden. Wat ik van deze butt plug ook een leuk detail vind, is dat je hem vacuüm kunt zuigen aan bijvoorbeeld de muur. Zo kun je er ook lekker mee variëren.

Buttplug set

De buttplug is in z’n geheel ook niet heel breed, waardoor hij ook makkelijk te gebruiken is voor eigenlijk iedereen.

Sturdy Dong

De Sturdy Dong is van wat zachter materiaal gemaakt dan de andere 2 toys en heeft de vorm van een penis. Hij voelt een heel stuk stroever aan, dus besluit ik er wat extra glijmiddel aan te doen voor ik hem inbreng. Hij is een stuk dikker dan de vorige, maar voelt wel erg lekker aan. Tijdens het inbrengen is de overgang vanaf de eikel ook goed te voelen. Dit vind ik persoonlijk wel lekker en opwindend. Eigenlijk vind ik dit de ideale sextoy om als extraatje te gebruiken tijdens een stomende vrijpartij.

De Pacifier

De naam verklapt het eigenlijk al, deze buttplug heeft de vorm van een speen. Al snel kom ik erachter dat de ring van de speen losgemaakt kan worden. Hier kunnen dus de batterijen in! De batterijen zijn van een klein formaat. Wat ik vooral positief vind is dat er 2 batterijen bijgeleverd worden terwijl er maar 1 in gaat. Ik besluit de batterij er in te doen en de vibratie uit te testen. Zodra je de ring weer vastdraait aan de ‘speen’ gaat de buttplug trillen. De butt plug trilt harder dan ik had verwacht. Ik heb nog niet eerder een anale toy gehad met trilfunctie en ben erg enthousiast om deze te proberen. Op het begin voelt het een beetje vreemd dat er iets trilt in je anus, maar al gauw gaat dit gevoel over in genot. Serieus, dit voelt echt heel goed! Van de 3 toys is dit zeker mijn favoriet.

Buttplug set

Ik heb deze toy ook getest tijdens een vrijpartij. Mijn partner was namelijk ook erg nieuwsgierig naar deze toy. Hier waren we beide enthousiast over. Wanneer je de buttplug inbrengt tijdens een vrijpartij, ervaar je de vibratie veel intenser. Ook mijn partner kon er extra van genieten, want ook hij voelde de vibratie. Ik hoop dus dat de batterijen lang meegaan, want ik vermoed dat we deze toy vaker gaan gebruiken.

Conclusie

Mijn conclusie over de buttplug set van Humper is dus vooral positief. Wat ik een groot pluspunt vind is dat er verschillende soorten buttplug’s inzitten, waardoor het nooit saai wordt. Ze zijn zo totaal verschillend van elkaar, dat er altijd wel één bij zit die favoriet is.