Ook nu weer maak ik met een smile de deur open wanneer de postbode het anoniem verpakte pakketje aflevert. Altijd spannend wat er in het pakketje zit en of het me gaat bevallen.

Brilliant touch vibrator

De Brilliant Touch Vibrator

De vibrator die ik uit het doosje haal ziet er prachtig uit. Mooi glanzend en verzorgd en het speeltje ziet er spannend uit. Helaas zijn de 2 benodigde AAA batterijen niet bijgeleverd dus kan ik de Brilliant Touch Vibrator nog niet aanzetten. Eerst maar eens de gebruiksaanwijzing lezen. Dat is best wel een dingetje omdat het lijkt of de fabrikant de gebruiksaanwijzing voor alle speeltjes in hun assortiment op één papiertje heeft geprint.

Uiterlijk en beleving

De Brilliant Touch Vibrator is niet groter dan mijn hand en kan dus makkelijk worden opgeborgen of meegenomen. Hij voelt heerlijk glad aan en wanneer ik de batterijen erin heb gedaan en de Brilliant Touch Vibrator aanzet voel ik krachtige veelbelovende trillingen. Volgens de verpakking kent het seksspeeltje 7 verschillende vibratiestanden.

Aan de slag

Na het aanbrengen van wat glijmiddel neem ik de proef op de som. De bediening van de Brilliant Touch Vibrator is eenvoudig en werkt met twee knoppen. Een aan en uit knop en een knop om de vibraties op te voeren. Zoals altijd doorloop ik alle vibratiestanden. De Brilliant Touch Vibrator doet zijn werk zoemend en de vibraties zijn aangenaam.

De standen

De 7 standen op de Brilliant Touch Vibrator zitten verschillen allemaal van elkaar. De eerste drie zijn nagenoeg gelijk en verschillen alleen van sterkte. Bij het aanzetten beginnen de vibraties bij het laagste niveau.

Conclusie

De Brilliant Touch Vibrator ziet er mooi verzorgd en stevig uit. De vibraties zijn aangenaam en al brengen ze mij niet tot een hoogte punt het is geen onaangename beleving. In bijvoorbeeld een voorspel is het een prima sextoy. Het schoonmaken is door het waterdicht zijn makkelijk te doen. Met water en pH-neutrale zeep of toycleaner zouden het schoonmaken makkelijk moeten kunnen aangezien de Brilliant Touch Vibrator volledig glad is.