Ook vandaag stond de bezorger weer aan de deur met een pakket vol verrassingen van Speeltjesland. Snel loop ik naar binnen en maak het pakket open. Dit keer zitten er bed shackles in van het merk Bad Kitty. Mijn eerste indruk is goed, ik hou wel van kinky toys. En daarbij zit ik midden in m'n examens, dus ik kan wel wat volledige overgave gebruiken.

bedboeienset review

De verpakking

De verpakking ziet er spannend uit. De bed shackles zitten verpakt in een zwart met rode doos. Op de voorkant van de verpakking staat een vrouw afgebeeld die door haar partner aan bed is vastgebonden. Zo te zien geniet ze van het idee dat ze vastgebonden ligt. Op de achterkant van de verpakking staat een afbeelding van het product. Het product bestaat uit 5 losse onderdelen. 4 gewrichtsmanchetten en een lange riem om ze aan te bevestigen.

De inhoud

Wanneer ik de verpakking open zie ik dat het erg makkelijk aan elkaar te bevestigen is. De lange riem leg je onder je matras en de gewrichtsmanchetten kun je hier heel makkelijk met een klik-systeem weer aan vast maken. De manchetten zijn aan de binnenkant gevoerd met schuimstof, dit voorkomt dat ze gaan schuren of snijden. Hier is dus goed over nagedacht. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk in gebruik. De sluiting van de gewrichtsmanchetten is gemaakt van klittenband. Geen ongemakkelijke situaties in bed dus. Wel is het klittenband erg stevig, je kunt jezelf er denk ik niet zomaar uit loskrijgen. De lange riem is ook nog makkelijk in lengte te verstellen. Met gespen kun je de riem langer of korter maken. Dit zorgt ervoor dat deze sextoy voor iedereen geschikt is.

De test

Stiekem vind ik dit wel spannend om uit te testen. Ik heb wel eens wat handboeien gebruikt, maar heb mezelf nog nooit helemaal laten vastbinden door iemand. Maar goed, voor alles een eerste keer toch? Gelukkig is ook mijn partner enthousiast en ziet hij het wel zitten om mij aan het bed vast te binden.

Het vastbinden is inderdaad zo gebeurt. De lange riem had ik al onder mijn matras liggen, dus het enige wat nog bevestigd moest worden waren de gewrichtsmanchetten. Dit zitten met een paar klikken aan elkaar vast en doordat de sluiting is gemaakt van klittenband lag ik ook erg snel aan bed vast gebonden.

En daar lag ik toen… Ik had verwacht dat ik mezelf nog wel los zou kunnen krijgen, gezien de sluiting van klittenband is. Maar dit krijg ik toch echt niet voor elkaar. En ja, je raakt zeker opgewonden van het idee dat je vastgebonden ligt aan bed. Ook mijn partner lijkt hier echt wel van te genieten. Wat ik ook vind, is dat de gewrichtsmanchetten erg comfortabel zijn. Ze schuren niet, ze voelen lekker zacht aan.

Conclusie

Ik vind de Bad Kitty Bed Shackles een erg leuk product, waarmee je het lekker spannend kunt houden in de slaapkamer. Het is niet duur, makkelijk in gebruik en heeft een goede kwaliteit. Ik denk alleen wel dat als de bed shackles vaak gebruikt worden, dat het klittenband minder stevig gaat worden. Maar ach, dan kopen we toch gewoon weer nieuwe?