Ook deze keer weer snel ik naar de voordeur als de postbode met een pakketje voor de deur staat. Door de track and trace code die ik in mijn mail kreeg wist ik dat het pakketje van speeltjesland geleverd zou worden. Dit werkt prima. Snelle levering is wel erg prettig wanneer je sextoys besteld.

Wanneer ik het pakketje open maak komt er een klein doosje uit dat er netjes verzorgd uitziet maar de vraag of dit iets gaat doen op het gebied van genot schiet gelijk door mijn hoofd.

mini vibrator

De OVO W2 lifestyle toys

Uit het doosje komt een lief, klein vibratortje. Meer een bullet. Het ziet er netjes en betrouwbaar uit al doet het formaat me nog steeds twijfelen. Maar “size is not important”. Doordat de OVO W2 zo klein is kun je hem makkelijk mee nemen in je handtas of je toilettas. Wel eerst even de batterijen eruit halen want de aan en uitknop is vrij gevoelig.

De bediening van de OVO W2 zit aan de achterzijde van de minivibrator. Een knop voor aan en uit en met die zelfde knop kun je ook de programma’s kiezen

Eerst maar eens de info lezen die op de verpakking en de bij gesloten papiertjes staat.

Uiterlijk en beleving

Het is een waterdicht speeltje,
bestaat uit lichaamssafe materiaal,
is fluisterstil,
heeft een krachtige motor en
er zit 15 jaar garantie op de OVO W2.

Verder kun je 5 verschillende programma’s instellen.

Ook is er te lezen dat de OVO W2 een reddot design award honourable mention kreeg in 2013.

Niet geheel onbelangrijk en vooral erg prettig is dat de batterijen bij geleverd zijn zodat je gelijk aan de slag kunt.

mini vibrator

Aan de slag

Zoals altijd en dus ook nu weer test ik het speeltje eerst in mijn hand. De trillingen zijn ondanks de afmetingen sterk en zouden best wel eens het nodige genot kunnen gaan opleveren. Het geluid is weliswaar niet fluisterstil maar goed te negeren.

Wanneer ik wat glijmiddel heb aangebracht ga ik aan de slag al snel heeft de kleine OVO W2 mij rollend van genot in zijn ban. Hoewel ik er ook in de ander vier programma’s niet klaar van kom, is het een heerlijk gevoel dat me zeker in de stemming brengt voor nog meer genot. Mijn hele vagina wordt heerlijk gestimuleerd.

Omdat de OVO W2 waterdicht is test ik hem ook onder de douche. Ook daar laat de mini vibrator mij genieten.

Diverse programma’s

Hoewel er vijf verschillende programma’s opzitten vind ik persoonlijk het tweede programma het lekkerst maar het is wel fijn dat je keuze mogelijkheden hebt.

mini vibrator

Conclusie

De OVO W2 is een klein maar dapper seksspeeltje die je zowel alleen als als stel kunt gebruiken.

De trillingen zijn heerlijk, opwindend en doen je vragen om meer en ze stimuleren echt je hele vagina. De diverse programma’s maken dat er altijd een programma is waar je van genieten kunt. Doordat de OVO W2 waterdicht is kun je dit speeltje overal gebruiken en is het schoonmaken met toycleaner of water en pH neutrale zeep een makkie. Het geluid is te verwaarlozen wat de OVO W2 ook geschikt maakt om bv op de camping mee te nemen onder de douche.

Dikke tip dus.