Zwart, lang en buigzaam..

Als ik de siliconen anaal ketting ontfutsel uit de verpakking heb ik er gelijk een beeld bij. Size matters, sometimes; pakweg 25 cm.
Ik hou van rondingen, dat moge duidelijk zijn, dus 9 kleine rondingen die plezier beloven...;)
De zachtheid van het speeltje is aangenaam voelend. Het buigt makkelijk maar niet te. Ik staar, voel, buig en aanschouw de toy, en grijns daarna naar de prachtige booty die ik voor me heb (is niet bij het speeltje inbegrepen)

Brilliant touch vibrator

Voor anale sex moet je even wat voorbereidingen treffen, lijkt me logisch. Spoelen is niet too much en zo gedaan. Zonder lube geen playtime, dus zorg dat je dat naast je hebt. En niet zuinig.

Tijdens...

Wacht ff..nog kleine tip; een van tevoren ingebrachte een buttplug heeft als voordeel dat het lijf anaal al een beetje voorbereid is op actie.. Hoeft niet, doe ermee wat je wilt, ik heb het gezegd.

Okay nu tijdens...

Lube, overal. Op de beads & billen. Het speeltje is lang, maar je bepaalt zelf natuurlijk wat je van de lengte gebruikt. Het is erg erotisch om langzaam balletje voor balletje in te brengen.. Na elke centimeter een kusje..

De verrassing ligt in dit geval in de snelheid waarmee je de beads eruit trekt. Er zit een handige grote ring aan, dus makkelijk vast te houden en zo te vinden als je ook met andere dingen bezig bent. Hoe meer balletjes er inside zijn hoe groter het plezier van het ritme van de bollen tijdens het eruit halen. Snel of tergend langzaam, het voelt ondeugend, speels, teasing.

Brilliant touch vibrator

De beads zijn bescheiden van formaat, iedereen kan dit hebben, de 1 alleen wat sneller dan de ander.

Natuurlijk kun je dit speeltje ook vaginaal gebruiken, erin, erop, tussen twee dames in :-P Het is zacht en flexibel genoeg voor multi tasken. Leef je uit zou ik zeggen..

Erna...

Das heel simpel ; het is silicone, dus heerlijk makkelijk schoon te spoelen. Speciaal haakje in je enorme playroom, ophangen en klaar.

Geniet